Categories Make-up

Make-up horoskop: Najbolji pokloni za Vodoliju

Njihov životni moto je “Ja znam”. Ako imate barem jednu prijateljicu u znaku Vodolije, onda sigurno znate da su one uvijek u pravu i uvijek sve znaju najbolje. Predstavnice ovog horoskopskog znaka svim se silama trude da dobiju šta žele i gotovo uvijek uspijevaju u tome. Zato je odabir poklona za ženu Vodoliju relativno lak zadatak, jer je sasvim sigurno svima dala do znanja šta želi.

Prema tome, s ovim proizvodima ne možete pogriješiti…

#1 Proizvodi za hidrataciju kože

Iako je vazdušni znak, Vodolija je simbol čuvara vode. Stoga je pripadnicama ovog znaka vrlo važno da njihova koža uvijek bude dovoljno hidrirana i dobro njegovana. Proizvodi za hidrataciju su za ženu Vodoliju poklon koji će sigurno učiniti da se osjeća posebnom. Gel za čišćenje lica ili micelarna otopina naš su prijedlog, a ono čemu će se svaka pripadnica ovog horoskopskog znaka obradovati je kvalitetna dnevna ili noćna hidratantna krema.

#2 Color coordination

Boja koja se povezuje s ovim znakom je nebesko plava pa bi ona trebala biti i vaša “zvijezda vodilja” prilikom odabira poklona. Odabir make-up proizvoda je zaista veliki – od palete sjenila, preko maskare do tuša u ovoj nijansi. Čak i kada ti se učini da je neki proizvod previše ekscentričan i da je teško uklopiti ga s ostatkom šminke, ne brini, žena Vodolija će to znati savršeno iskombinovati jer, kao što smo na početku rekli, životni moto žene Vodolije je “Ja znam”.

#3 Za njene nokte s ljubavlju

Vodolije uživaju u svakom nježnom dodiru pa im je zato vrlo važno da njihove ruke budu uvijek njegovane i nježne. Svaku predstavnicu ovog horoskopskog znaka razveseliće set za manikir i pedikir. Ili, još bolje, odvedite svoju omiljenu ženu Vodoliju do obližnjeg kozmetičkog salona na nezaboravan tretman gdje će uz zvuke svoje omiljene pjesme uživati dok se profesionalci brinu o njenim noktima.

IZVOR: MAKE-UP.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *