Categories Make-up

Make-up tips&tricks: Napravite same ajlajner u boji

Ajlajner je najefektniji način da istaknete oči i naglasite pogled, ali linija na kapku ne mora obavezno da bude crna, već i u nekoj drugoj boji. Vrlo lako i sami možete da napravite ajlajner koji će biti postojan cijeli dan.

Potrebni su vam sjenka za oči u boji (po želji), a po želji takođe možete da se opredijelite i za drugi sastojak ovog ajlajnera: gel sa aloe verom, bazu za šminku (primer) ili fiksator za šminku u spreju.

#1 Gel sa aloe verom Sjenku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu i dodajte kap gela sa aloe verom. Četkicom izmiješajte sastojke da dobijete ujednačenu smjesu (ako je previše gusta, dodajte još gela i ajlajner je gotov).

#2 Primer Sjenku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu i dodajte kap primera. Četkicom izmiješajte sastojke da dobijete ujednačenu smjesu.

#3 Fiksator za šminku u spreju Sjenku stavite na tanjirić i kašikom izmrvite u prah. Istresite prah u čašicu i poprskajte s malo fiksatora. Četkicom izmiješajte sastojke dok ne dobijete ujednačenu smjesu.

Foto: Arhiva portala Izvor: novosti.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *