Categories Make-up

Morate ga isprobati: Fendi ima novi make-up trik za umorne oči

Taman kad pomislite da je nemoguće izmisliti nešto novo u svijetu mode i liepote, ova industrija vas iznenadi. Ovaj put ta čast pripala je čuvenoj italijanskoj modnoj kući Fendi.

Na reviji kolekcije jesen/zima 2018, vidjeli smo čitav niz aktuelnih modeling zvijezda: Kaia Gerber, Bella i Gigi Hadid, Adwoa Aboah, ali i Fendi beauty rješenje za umorne oči.

I ne samo za umorne oči, već za kompletno osvježenje lica, pa čak i čitavog izgleda, ako uzmete u obzir da je u pitanju jesenja kolekcija, te da su dominatni tonovi u njoj bili prilično hladni i zagasiti.

Glavni šminker kuće Peter Philips, svakoj djevojci podario je upečatljiv pogled i to zahvaljujući krajnje jednostavnom triku.

U pitanju je sjajna (nešto masnija) sjenka u tonovima alabastera, koja je nanesena u unutrašnjim uglovima očiju. Trik može da se izvede podjednako dobro sa olovkom, kao i sa sjenkom ove teksture i tonova.

Najpozitivnija stvar je ta što se ovaj detalj nanosi na prilično neutalno, svakako tek minimalno našminkano lice – a efekat je fantastičan.

Lako i praktično!

Foto: Instagram Izvor: elle.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *