Categories Make-up

Ovako ćemo se šminkati u 2018: Ajlajner u glavnoj ulozi (FOTO)

Crni ajlajner je izuzetno moćan, što smo mogli da vidimo i ove godine. Takođe, odličan je način da zavedete koga god želite. A ako baš volite mačkasti ajlajner pripremite se za novi trend za 2018. godinu koji stavljanje ajlajnera podiže na novi nivo.

Foto: Guliver/Thinkstock

Neki dizajneri su se pomalo uzdržavali od drastičnih promjena, pa su koristili jarke boje ajlajnera na donjem kapku, dok se drugi nisu ustručavali da koriste što više crnog ajlajnera oko očiju.

Backstage beauty @kathleenwhitaker @romyglow #ullajohnson #ss18 🕊🕊🕊

A post shared by Ulla Johnson (@ullajohnson) on

Kako god da se osjećate povodom ajlajnera ovo su trendovi u šminkanju za nadolazeću godinu.

Na revijama Ulle Johnson i Jill Stuart smo imali prilike da vidimo različite vrste i boje ajlajnera na donjem kapku, a kako je to Tom Ford uradio, neće vas iznenaditi ako poznajete njegov stil.

Izrazito jak ajlajner koji se nalazi samo u uglu oka, ali ostavlja dramatičan efekat. Tako nešto smo mogli da vidimo i od MiuMiu.

miu miu girls @adwoaaboah @jean_campbell

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Carolina Herrera i Oscar De La Renta su svoje kreacije naglasili i šminkom koju su modeli imali, kako bi pojačali utisak i da, došlo je do izražaja. Elegantno i žestoko u isto vrijeme.

Naravo, ni jedna revija ne može da prođe bez Marc Jacobsa, koji je ovog puta podigao standard za nanošenje ajlajnera – izvukavši linije sa obje strane oka, debele, naglašavajuće i zaokružujuće.

Backstage by @stephen.shore #mjss18 #somewhere

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Koji stil vam se najviše dopada?

IZVOR: ZENA.BLIC.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *