Categories Tijelo

Jeste li već isprobali trendy manikir koji “servira” Instagram?

Skrolujući po društvenim mrežama, primijetili smo kako se sve više naglasak stavlja na vrlo efektan manikir – onaj u kome je svaki nokat obojen različitom bojom.

View this post on Instagram

Can you tell this is our fave ombré kit right now? The Cookies and Creme kit is available for preorder so doesn’t miss it! 🍪🖤

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Govoreći o odabiru boja, pravila, zapravo nema. Dok se jedni odlučuju za ombre, drugi biraju color-blocking, a jedno je sigurno: za šta god se odlučili, sigurno je da ovakav manikir na noktima ne izgleda nimalo dosadno!

Osim nijansi lakova za nokte koji se nalaze u standardnoj jesenjoj paleti poput nude, crvene, bordo, maslinaste i smeđe, ove sezone dominiraju i malo drugačije jesenje boje, poput upečatljive žute, tirkizne, kao i plave, posebno u tamnoj nijansi, koja predstavlja odličan odmak od klasike.

Bez obzira na to preferirate li nude nijanse ili one upečatljive poput crvene, plave i zelene. Za koji se god manikir odlučili, važi samo jedno pravilo, a to je da pravila nema!

Boje poredajte prema sopstvenim afinitetima, a usudite se da kombinujte boje koje možda inače ne biste jer će manikir tako izgledati još otkačenije i još raskošnije!

 

View this post on Instagram

🍂✨More fall goodness with this skittle mani using all @kineticsnailsbenelux shades ❤️ When I saw the colors from the @kineticsnailsystems WHISPER collection I knew I had to give this skittle trend a try ! 💕From thumb to pinky: Absolute catch, Faith reflection, Tender memories, Morning mist and Mild flaws. Top coat is @essie Gel setter ✨🍂 #essie #essielove #instagood #nails #nailart #nagellack #vernis #instanails #nails2inspire #nailsofinstagram #nailpolishlover #nailpolishaddict #polishlove #naillove #essielook #obsessie #nailblog #polished #essiepolish #nailartblogger #fallnails🍁#fall #autumn #autumnnails #autumnvibes🍁#kineticsnails #kineticswhisper #kineticsbenelux #skittlemani

A post shared by 🌸Béraude🌸 (@nailsuponatime) on

Izvor: journal.hr Foto: Pinterest

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *