Categories Tijelo

Ombre (francuski) manikir je hit ljeta 2019!

Ljeti su svijetle nijanse i pastelne boje prirodan odabir manikira. Svijetli lak za nokte, bilo da je u pitanju ružičasta ili boja breskve, neosporno je ljetni odabir – ali nije za svakoga. 

Ako preferirate maštovit manikir, i želite ovog ljeta da unesete razigranost bojama na vašim noktima, onda je ovaj nadolazeći trend baš za vas.

Naime, sve se više popularizuje ombre manikir. 

Ombre karakteriše gradacija boja od svijetlih do tamnijih nijansi, pa u nastavavku pogledajte nekoliko ideja…

Jedna tanka nit

Ovaj izgled uključuje sjajni nokat s jednom tankom prugom boje. Ona se nalazi na samom vrhu nokta, a uključuje šik, šareni ombre fade. Kako postići ovaj izgled? Za crtanje linije potrebna je tanka četkica za crtanje, dva šarena laka različite nijanse, te jedan prozirni, koji daje jasan temeljni premaz. Pomoću četkice za crtanje, povlači se jedna boja duž gornje polovice vrha nokta, do polovine. Potom istom četkicom uroni se u drugu boju i nastavlja linija do kraja. Da bi dobili ombre boju na vrhu možete iskoristiti temeljnu boju ili prozirni lak kako bi zamaglili tonove i stvorili utisak gradacijskog prelaza.

Ružičasta limunada

Ovaj se izgled postiže mješavinom mekših pastelnih nijansi kao što su ružičasta ili baby plava.

Zalazak sunca

Ako se pomiješa svijetlo žuta sa narandžastom, djelovaće kao uhvaćen zalazak sunca na noktima.

Ljetne vibracije

Kad se pomiješaju ružičasta i narandžasta postiže se izgled koji pršti letnjim vibracijama. Osim toga, ovom izgledu daćete morski štih.

Dugine boje

Ništa ne govori ljeto kao boje i šarenilo. Nokte možete razigrati tako što ćete svakom dati posbnu nijansu i kreiratu raspon duginih boja.

Izvor: 24asta.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *