Categories Ljubav

4 straha koja prate upoznavanje novog frajera!

Nijedna žena nije imuna na ove “strahove”…

Foto: Pixabay

#1 Strah da on ne želi vezu, već samo seks! 

Ako je seks zaista sve šta on želi, onda nažalost nemate sreće. Ako to gledate iz jedne perspektive. Ako gledate iz druge, upoznali ste super zgodnog frajera s kojim ćete se neko vrijeme izvrsno zabavljati, sve dok ne naleti netko ko će stvarno zaslužiti vaše vrijeme i vašu ljubav. Kao i uvijek u životu, sve je stvar perspektive, a upravo ste vi ti koji je birate!

#2 Strah da će biti poput našeg bivšeg

Iako naoko potpuno drugačiji, moguće je da ovog novog zgodnog frajera krase iste mane kao i vašeg bivšeg. Kako biste bili sigurni da se uzorak ne nastavlja, najbolje je u samim počecima otvoreno razgovarati o svemu onome što vas je kod bivšeg smetalo. I naravno, držite oči širom otvorene jer često ponašanje govori više od riječi.

#3  Strah da neće pronaći ni mjesta ni vremena za vas u svom životu

Normalno je da se brinete hoće li on zaista biti posvećen vašoj vezi i vama te koliko će između vas stvari postati ozbiljne. Najbolje je stvari pustiti da idu svojim tokom jer ako ste vas dvoje istinski kliknuli, teško da će on nastojati izbaciti vas iz svog života. Naprotiv, htjeće vas uz sebe svake svoje sekunde.

#4 Strah da nismo dovoljno dobri kao njegova bivša

Možda nemate savršeno isklesano tijelo, blistavo bijeli osmijeh ili neki deseti kvalitet njegove bivše, ali no što je važno da zapamtite jeste to da njegova bivša, uprkos svim svojim kvalitetima, s razlogom više nije njegova sadašnja. Dakle, apsolutno je nepotrebno i besmisleno upoređivati se s njom ili bilo kojom drugom ženom iz njegovog života

IZVOR: COSMOPOLITAN.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *