Categories Ljubav

4 znaka koji ukazuju da vaš dragi još nije prebolio bivšu

Nijedna djevojka ne voli čak ni da sluša o bivšim djevojkama svog momka, a kamoli da osjeti njihovo prisustvo. Istina je da nijedan muškarac nikada neće priznati neke stvari u vezi sa bivšom djevojkom, ali postoje jasni znaci u njihovom ponašanju, koji će vam otkriti da li mu bivša još uvijek znači:

Brani je pred drugima

Iako mu je slomila srce i povrijedila ga, on ne dopušta da iko govori loše o njoj i još uvijek je smatra dobrom? U tom slučaju vjerovatno se nikada nećete mjeriti s njegovom bivšom pa je bolje i da ne pokušavate.

Svakodnevno je spomene

Ne mora da znači da je spominje u pozitivnom kontekstu, tek da je spominje čime ona nesvjesno postaje sastavni dio vaše svakodnevnice.

Izbjegava da razgovara o njoj

Ako ju je prebolio, nije mu problem da priča o prošlosti i da bol koju je prošao ponovo spomene. Ukoliko mu vraćanje na to predstavlja problem, znači da mu je to još uvijek svježa rana.

Sada mu je najbolja drugarica

Ok je ostati u korektnim odnosima poslije raskida, ali to nikako ne znači da treba da se druže i provode mnogo vremena zajedno. U takvoj situaciji jedno od dvoje nije preboljelo vezu, a teren je uvijek klizav i u trenucima slabosti može se svašta dogoditi.

Ukoliko prepoznajete ove znake kod svog momka, najbolje bi bilo da iskreno popričate sa njim i otkrijete o čemu se zapravo radi.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Getty Images

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *