Categories Horoskop, Ljubav

5 najstrastvenijih horoskopskih znakova za koje će vam trebati dobra kondicija!

Ako je umjerenost vrlina, ovi horoskopski znakovi su prepuni mana. Strast/požuda je dio njihove svakodnevice, a ako ste u vezi s njima, trebaće vam puno kondicije!

#1 Ovan 

Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su na akciju, a svoju pretjeranu požudu ne smatraju problemom – problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način.

#2 Vaga 

Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprečava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvijek imaju same sebe.

#3 Škorpija

Škorpije su zanimljive jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami je takođe osjećaju, ali puno su veći majstori u pretvaranju drugih u strastvena, nezasita bića.

#4 Bik

Prosječni Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može odvojiti od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima.

#5 Strijelac

Strijelci svoju strast pretvaraju u romansu, što samo komplikuje stvari, ali oni si jednostavno ne mogu pomoći. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude, pa im često zna izletjeti i “volim te”, iako to zapravo ne misle.

Foto: Thinkstock Izvor: index.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *