Categories Ljubav

6 alarmantnih znakova da “on” nije za vas

Kada nekoga prihvatite sa svim njegovim manama i vrlinama, to znači da je ta osoba definitivno prava za vas. Muškarac koji se prema ženi ponaša kako ne treba, omalovažava je i spušta samopouzdanje, očigledno ima problem sa svojim egom.

Ukoliko ste u vezi u kojoj imate navedeni odnos, napustite je što prije, a ovo su stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju:

Stalno vas kritikuje

Pravi muškarac prihvatiće vas sa svim vašim manama i vrlinama, i neće pokušavati da vas promijeni. Pokušaće da vam nabije komplekse, kako bi bio siguran da je vaše samopouzdanje nisko i da ga nikada nećete ostaviti.

Traži da žrtvujete svoje slobodno vrijeme

Parovi u zdravim vezama znaju koliko je važno da imaju vremena za sebe i nipošto ne pokušavaju da “miniraju” takve trenutke. Muškarac koji od vas traži da zanemarujete svoje prijatelje, porodicu, interese i hobije zbog njega, nije ono što vam je potrebno jer je i to jedan od načina kako vam pokazuje da vas ne poštuje.

Vara vas

Čak i ako se dogodi tako nešto, a on ne može da garantuje da neće, odrastao muškarac iskreno će vam priznati i preuzeti odgovornost za svoja djela. Petar Pan će misliti kako je takvo ponašanje frajerski i neće osjećati grižu savjest zbog toga, možda samo malo na početku.

Bježi od problema

Kada smo bili tinejdžeri, zaključali bismo se u svoju sobu na prvi znak problema. Sada kada smo odrasli, znamo kako to neće riješiti probleme, te se tako i ponašamo.

Pokazivanje emocija je slabost?

Biti frajer, ne znači biti suzdržan i hladan. Pravi muškarac zna kako pokazati osjećaje i zna kako ga to ne čini manje muževnim. Osim toga, takvo je ponašanje vrlo važno za izgradnju zdravog i kvalitetnog odnosa.

Zanemaruje vas

Posao, prijatelji, hobiji… Ponekad neće imati vremena za sve, odnosno vas, ali to nipošto ne znači da će vas zanemarivati i činiti da se osjećate kao da niste bitni. Ako to radi, imate posla sa infatilnim i nezrelim pojedincem, bez izuzetka.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *