7 opravdanih razloga da ga ostavite bez trunke kajanja

7 opravdanih razloga da ga ostavite bez trunke kajanja

SHARE

Milion puta smo pisali, ali nije na odmet da vas upozorimo još jednom kako se ne možete uvijek žrtvorati jer nekoga volite i planirate sa njim budućnost. Prava ljubav i kvalitetan odnos treba da dođe prirodno, a ne kao posljedica vaše žrtve zbog neke osobe.

Foto: Arhiva portala

Potpuno vas podržavamo ako odlučite da ga ostavite zbog jednog od sljedećih razloga.

#1 Javlja se samo kad njemu odgovara

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lijepo mu je s vama, ali sljedeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namjere tako  definitivno neće da se ponaša.

#2 Laže

Za laganje ne treba neko posebno obašnjenje zašto nikada ne bi trebalo da mu tolerišete

#3 Ne želi da čuje “ne” od vas

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ako nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta.

#4 On je uvijek u pravu

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvijek “najpametniji”? Upravo tako!

#5 On je sebi najbitniji

Šta je njemu najvažnije u životu? On – njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvijek na drugom mjestu ili čak – trećem.

#6 Imate osjećaj da vas ne cijeni dovoljno

Vi se potrudite nešto  da uradite za njega i često zanemarite sebe zbog toga, ali imate osjećaj kako on to nimalo ne cijeni. Pravi muškarac ceniće i najmanju sitnicu koju ćete učiniti za njega.

#7 Krije vas

Iako se viđate već neko vrijeme, njegove prijatelje ste vidjeli samo na društvenim mrežama, a za porodicu da ne pričamo. Ne znamo da li je ružniji taj osjećaj da niste “dovoljno dobri” da vas upozna sa svima, ili činjenica da možda nešto krije. U svakom slučaju, razgovarajte ili nestanite – to je na vama.

Izvor: Index Rouge

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar