Categories Ljubav

Ako je pravi partner za vas, ove stvari nikada neće uraditi

Skloni ste idealizovanju svog partnera i često ne vidite njegove greške. Od trenutka kada ste ga upoznali gledate svijet kroz ružičaste naočare s leptirićima u stomaku. Drage, vrijeme je da otvorite oči. Ako primijetite na njemu ove znakove, dobro razmislite hoćete li moći biti sretni sa njim i da li je on vaša srodna duša.

Foto: Thinkstok

1. Ne želi da vas upozna sa svojim prijateljima

Već ste ga upoznali sa gotovo cijelim vašim društvom, ali vi još uvijek niste upoznali nijednog njegovog prijatelja. Nije da niste imali priliku, nego je u nekoliko situacija čak i izbjegao da vas upozna sa svojim društvom.
2. Ne odvaja se od svog mobilnog telefona

Imate li često osjećaj da vas je troje ili više u društvu dok ste vas dvoje “sami”? Dok je s vama, neprestano se dopisuje i provjerava društvene mreže. Dok pregleda objave na Facebooku i Instagramu, vas uopšte ne sluša. Nije vrijedan vašeg vremena i truda.

3. Stalno vam priča o dogodovštinama s bivšim djevojkama

Ovo je jako loš znak na početku veze. Ako priča o svojim avanturama, možda ste mu i vi samo jedna u nizu. Očigledno je da je iskompleksiran, nesiguran i željan dokazivanja. Spominje li često bivšu djevojku koja ga je povrijedila i pred vama govori o njoj ružno, velika je vjerovatnoća da je još uvijek nije prebolio i da mu vi služite samo za utjehu.

Kliknite na sljedeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *