Categories Horoskop, Ljubav

Horoskop ovako kaže – osobe rođene u ova tri znaka zodijaka su najveći srcelomci…

Svako se drugačije nosi s raskidom. Ali, postoje neki horoskopski znakovi koji će vas, kad okončate vezu, potpuno “slomiti”. Ako ih na bilo način uvrijedite, vratiće vam najmanje duplo, a pripremiće vam i najokrutniju kaznu.

Poslije njih više nećete biti isti, a evo koji znakovi zodijaka su najveći srcelomci!

#1 Ovan

Ovnu nije problem da povrijediti ljude oko sebe jer mu zapravo nije ni stalo do njih. Kada odluči raskinuti kontakt to će i napraviti, potpuno hladno i bezosjećajno te bez razmišljanja o tome hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce. Pokušate li s Ovnom razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Ovnovi jednostavno ne razumiju zašto bi se zbog njihovih postupaka iko osjećao povrijeđeno i to im se ne isplati ni objašnjavati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopšte ne znaju što znači empatija.

#2 Djevica

Djevice važe kao drage i saosjećajne osobe koje nikada nikoga ne bi povrijedile, a to je potpuno netačno. Djevice su u svemu perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube te su uvijek direktne i nije ih briga hoće li svojim riječima povrijediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Djevice se često istinom služe u vlastitu korist, a tačno znaju i kada te koje “dugme” pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele. Misle i da vam moraju održavati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povrijedite Djevicu, vratiće vam desetorostruko te će svaki svoj potez racionalizovati i uvjeriti sami sebe da će im svi koje su povrijedili jednog dana na tome biti zahvalni.

#3 Lav

Lavovi lako zavole ljude, ali jednako lako ih i zauvijek precrtaju iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti te ga ne zanima ako ju je u međuvremenu povrijedio. Lavu je potrebna i pažnja, a ako je ne dobije u količini koju očekuje ili ako povrijedite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi. Svoj bijes i prezir ne mogu sakriti i uvijek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamjerio zapamtiće kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje “kazne” svakom ko im se namjerno ili slučajno zamjeri.

Izvor: index.hr/rouge Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *