Categories Ljubav

Izbjegnite upadanje u zamku zvanu “friendzone”

Jedan od najpopularnijih izraza na internetu ovih dana je definitivno “friendzone”, a odnosi se najčešće na muškarce koji žele biti u vezi sa ženom koja ih gleda samo kao prijatelje. A isti ti muškarci često ne shvaćaju da su upravo sami krivi što se nalaze u zoni prijateljstva. Evo kako najlakše pobjeći iz nje.

friendzone

Budite jasni

Većina muškaraca završava u friendzoneu upravo zbog toga što nisu jasni oko svojih namjera. Iako im se neka cura sviđa, biraju jednostavniji put, pa na početku glume da im samo žele biti prijatelji. Žene to shvate kao poziv na prijateljstvo i ne pada im na pamet ulaziti u komplikacije koje donosi veza, kada jednostavno mogu imati dobrog, pravog prijatelja.

Pokažite da imate život

Svaka žena želi prijatelja na kojeg može računati, a većina će žena obožavati muškarca koji im je rame za plakanje. Ali neće ga obožavati u romantičnom smislu, nego u prijateljskom smislu. Ako stvarno želite da se žena zainteresuje, pokušajte tu i tamo biti nedostupni. Kad se zapita zbog čega niste tu kad vas treba, shvatit će koliko vas zapravo treba, pa imate veće šanse za odlazak iz zone prijeteljstva.

Nemojte čekati predugo

Strpljen-spašen nije nešto što vrijedi u vezama. Ako želite curu, nemojte čekati pravi trenutak, uzmite baš ovaj trenutak. Ako čekate dok se sve ne posloži baš onako kako želite, nikada nećete prestati biti samo prijatelji.

Izvor: Index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *