Categories Ljubav

Koji dan u sedmici je idealan za izlazak, koji za ljubav, a koji za druženje?

Svaki dan u sedmici ima svoje čari, ali jedan se ipak ističe i zato treba da ga iskoristite!

Ponedeljak
Iz nekog razloga se nećkate, niste sigurni da li je pametno da se nađete sa njim, ali ste ipak na kraju odlučili da odete na dejt. S obzirom na vaša razmišljanja, važno je da od “sastanka” od kojeg ništa ne očekujete ne sretnete nikog poznatog, ali da ni ne potrošite previše novca. Piće u kafiću je najbolji izbor. Nikad se ne zna šta će se na kraju večeri desiti.

Utorak
Opušteni sastanak sa savršenim seksom za kraj večeri idealan je izlazak utorkom. Ovu formulu otkrilo je neformalno istraživanje, a muškarci su pojasnili zašto smatraju da bi to trebalo biti tako. Preostaje im još četiri dana razmišljanja i razvijanja strategije šarmiranja kojom će vas u potpunosti osvojiti. Smatraju da je to idealan vremenski razmak između prva dva izlaska da bi se slegli utisci nakon površnog upoznavanja.

Srijeda
Već smo umorni od posla pa sastanci srijedom dobro prolaze. Malo flerta sredinom sedmice olakšava iščekivanje vikenda. Zbog umora možda nećete moći pročitati njegove signale. Možda je zainteresovan, možda ne želi to da pokaže… Drugi izlazak razjasniće stvar.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *