Categories Novosti

Parovi se posvađaju 104 puta godišnje

Parovi se u prosjeku posvađaju 104 puta za godinu dana, a razlog tome najčešće je nered u domu, pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja. Sitne razmirice zbog pranja sudova ili bacanja smeća često se pretvore u velike probleme zbog kojih partneri jedno drugom uskraćuju seks.

Većina parova se dva puta nedjeljno svađa zbog kućnih poslova, što vremenom dovodi do raskida. Istraživanje je pokazalo da su čak dvije trećine žena odbile da vode ljubav sa svojim partnerom jer ih je ometala garderoba koju je trebalo složiti u ormar.

Ženama najviše smeta to što njihov parner ostavalja odjeću svuda po kući, dok 18 posto muškaraca i dalje smatra da je pospremanje kuće isključivo posao njihove partnerke. Samo pet posto muškaraca priznalo je da sami preuzimaju odgovornost za red u kući. Ovakvi konzervativni stavovi samo pojačavaju tenzije u domaćinstvima.

Partneri se često svađaju i zbog količine kozmetičkih proizvoda i odjeće koju posjeduje njihova druga polovna. Petina muškaraca se požalila kako njihova partnerka ima previše kozmetike, a 17 posto misli da posjeduju i previše cipela.

Čak 13 posto žena kaže da bi prekinule vezu s muškarcem koji odbija da promijeni svoje navike. Druge pak pronalaze lukave načine da se riješe nereda, dok neke krišom bace odjeću svog partnera, tvrdeći da su je bacile greškom.

Izvor: Mail Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *