Categories Ljubavne priče

Ljubavni terapeuti: Ovi znakovi zodijaka daju najbolje savjete

#1 Ribe 

Njihova snaga: empatija 

Ribe su nevjerovatne kada je u pitanju razumijevanje njihovih emocija, uglavnom zato što su u izobilju sa njima. To ih čini odličnim savjetnikom za ljubavne probleme, pogotovo ako se borite sa osjećanjima u vezi sa svojim simpatijama, bivšim ili trenutnim partnerom. Ribe su vodeni znakovi, tako da znaju kako da budu preplavljeni emocijama. To ih čini odličnim savjetnikom upravo u ovim situacijama.

#2 Strijelac

Njihova snaga : iskrenost 

Strijelčevi mogu biti neočekivani izvor dobrih ljubavnih savjeta u vašem životu. Oni nisu poznati po svojoj sposobnosti da budu osjetljivi, ali su izuzetni kada je u pitanju iskrenost, čak i kada je to teško. Oni će biti brutalno iskreni sa vama, tako da ako im se ne sviđa veza u kojoj se nalazite, očekujte komentare poput: “Bježi dok možeš”. Zbog njihove sposobnosti da budu iskreni, neće biti veoma oprezni u vezi vaših emocija, ali će vam reći tačno ono što treba da čujete u ovom trenutku.

#3 Djevica

Njhova snaga: logika

Djevice su poznate po svojoj sposobnosti da se organizuju, kao i zbog svojih načina pomoću kojih mogu da otkriju sve aspekte date situacije. Ovo vam može biti od velike koristi kada se osjećate izgubljeno u vezi, ili kada ste neodlučni u vezi s novom ljubavi. Djevice će vas uvijek razumjeti i pomoći vam da razmotrite čak i najsitnije detalje o problemu sa kojim se borite.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *