Categories Ljubavne priče

Stvari koje NIKAKO NE BI TREBALO DA RADITE samo ZBOG PARTNERA!

U ljubavi nema mjesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne biste nikada trebalo da radite zbog partnera!

#1 Dijeta 

Nemojte nikad zbog dečka da idete na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vježbi treba da donesete isključivo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

#2 Žrtvovanje karijere 

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Vaš partner treba da vas podrži u profesiji kojom se bavite i u svim drugim interesima u životu.

#3 Raskid s prijateljima 

Ako vam dečko zabranjuje da se družite s drugim muškarcima, čak i ako je riječ o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda ga s pravom možete šutnuti. Ako frajer ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

#4 Mijenjanje stila 

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Takođe, svoj stil ne treba da mijenjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da tjerate na tako nešto.

#5 Mijenjanje frizure 

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako pokušava da vas nagovori da zbog njega promijenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: index.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *