Categories Ljubav

Male, ali sigurne situacije u kojima ćete prepoznati da li je ON pravi za vas

Prepoznajte da li pored sebe imate muškarca koji zaslužuje svu vašu pažnju, ako je ON taj pravi, ovih 10 stvari nikada neće tražiti…

Foto: Thinkstock

Da pređete preko izliva bijesa

Vaš partner nema pravo da traži od vas da prihvatite njegovu ljutnju i nervozu samo zato što je imao težak dan ili je pod stresom. Pravi muškarac će se truditi da ne upoznate ovu njegovu stranu i bijes će skocentrisati na pravo mjesto, a ne na vas.

Da glasate za istog kandidata ili stranku

Politički izbori su lična stvar i vaš partner nikada ne bi trebao da traži od vas da ga javno podržite u političkim stavovima s kojima se ne slažete.

Da minimalizujete vaša postignuća

Ljubomora je prilično česta u ljubavnim vezama, ali tražiti da minimalizujete svoje uspjehe kako bi do izražaja došli njegovi je zaista neprimjereno. Ako postanete inferiorna verzija sebe, to vama neće donijeti radost, a vašem partneru neće pomoći da zadovolji ego.

Da prestanete da plačete

Partner nema pravo od vas da zahtijeva da ne pričate o svojim osjećanjima. Zadržavati stvari u sebi je toksično, a razgovor o problemu pomaže da se dođe do korijena problema.

Da mu ispričate sve o svojim bivšima

Ako ste ekstrovertna osoba, dijelite sve što želite, ali zapamtite da nikada ne smijete osjećati pritisak da pričate o svojoj intimi. Pravo svake osobe je da ostavi detalje svoje seksualne prošlosti u prošlosti.

Kliknite na sljedeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *