Categories Ljubav

Originalne ideje za prvi sastanak

Stres i nervoza nisu stran pojam ljudima koji se pripremaju za prvi sastanak. O čemu pričati, kamo otići, kako se ponašati – to su samo neka pitanja koja muče potencijalne nove parove. Uz ove ideje će ti stvar postati puno lakša.

prvi dejttekst

Dnevni izlazak

Umjesto na večernju cugu, otiđite na brunch ili na popodnevnu kavu. Činjenica da se nalazite usred bijela dana učinit će spoj lagodnijim, zabavnijim i opuštenijim, a ako vam se jako svidi, uvijek možete produžiti do navečer.

Obilazak grada

Umjesto da sjedite na kavi i razmišljate što ćete si reći, otiđite na razgledavanje grada. Ovo će biti jako zanimljiv način da upoznate jedno drugo, a i grad, tako da vam neće nedostajati tema za razgovor. Možete pronaći nova skrivena mjesta na koja ćete se kasnije vraćati.

Stand-up večer

Zanimljivije od kino predstave, a i daje vam priliku da pričate i zajedno se smijete. Nakon predstave možete zajedno kritizirati komičare, smijati se dobrim forama, a imate i super temu za dopisivanje za sutrašnji dan.

Mini golf

Super način da se zbližite, zabavite i upoznate vlastiti natjecateljski duh. Ako završite zajedno, uvijek se možete prisjećati kako vam je bilo zabavno, a ako sve propadne, barem ćete malo učvrstiti mišiće.

Šetnja u parku

Znamo da možda zvuči kao nešto što bi radili penzioneri, ali nije. Ako se sakrijete u hladovinu sa hladnom limunadom, osjećat ćete se kao da ste u nekom romantičnom filmu, a park će vas i dodatno smiriti svojom opuštenom energijom.

Izvor: Index Rouge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *