Categories Ljubav

Otkrivamo vam šta muškarci prvo primijete na vama

Mnogim ženama se dogodilo da ih muškarac posmatra, dio po dio, pažljivo, zainteresovano… A onda okrene leđa. Šta? Pa, šta nije u redu, pitaju se one. Sada možemo i da saznamo šta je to uništilo njihovo interesovanje.

Jackie Black, autorka knjige “Meeting Your Match: Cracking the Code to Successful Relationships”, objasnila je da postoji nekoliko stvari koje muškarci na ženama.

osmijeh

Kosa
To je pitanje evolucije. Još od dana pećinskih ljudi, muškarce su privlačile bujne lokne, koje su bile signal da je su žene dobrog zdravlja (čitaj: plodne).

Iskrenost osmijeha
Većina muškaraca ume da prepozna šta se krije iza vašeg smiješka, da li se opuštene, zabavne…

Grupa
Momci ne vole kada smo okružene većom grupom ljudi, zato što je tada teže prići. Čak i ako ste samo s jednom drugaricom, on će pomisliti da ne želite da je ostavite samu zbog njega. Dakle, koja je onda prava mjera? Odgovor je: troje, jer će oni moći da zabaljaju jedno drugo dok vi… Imate pametnija posla.

Visina glasa
Istraživanja su pokazala da muškarce privlače žene čiji su glasovi u nešto u višem registru, što je, takođe, povezano s evolucijom – to je znak mladosti i zdravlja. Ali nikako nemojte glumiti i mijenjati svoj glas jer možete zvučati veoma neprivlačno.

Struk
Momci instinktivno, dakle, tragaju za plodnom ženom, pa će im pogled spontano odlutati do kukova i struka. Ukoliko je struk uočljivo uži od kukova, to je veliki plus. Širok kaiš mogao da bi da naglasi figuru pješčanog sata.

Sjaj
Blistav ten muškarci povezuju s dobrim mentalnim zdravljem. Stres se jasno ocrtava na našoj koži. Sjaj se može dobiti i nakon treninga (možda vas zato stalno merkaju u teretani?) ili , jednostavno, pronađite dobar bronzer.

Vještaci
Nije riječ o vještačkoj ličnosti (mada će se i ona lako prepoznati), već o kosi, noktima, trepavicama itd. Muškarcima ovo viče: Teška za održavanje! Uz to, time se ističe i da ste nezadovoljni sobom, što nije dobro.

Oči
Ljudi se fokusiraju na oči više nego na bilo koji drugi dio tijela. Zato ih naglasite šminkom kako bi one sigurno bilo primijećene i ostavile utisak.

Izvor: cosmopolitan.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *