Categories Ljubav

Provjerite da li je on vaša srodna duša

Ukoliko ste ludo zaljubljeni u svog pratnera, sigurno će vas interesovati da otkrijete da li je on vaša srodna duša. Evo nekoliko načina pomoću kojih ćete to možda i saznati.

srodna duša

Hvali vas pred svojim prijateljima

Ako vas partner hvali pred svojim prijateljima, shvatite to kao dobar znak. Muškarac pokazuje da se predao ženi, ispred svojih prijatelja, samo ako tu ženu zaista voli i želi da bude dio njene budućnosti.

Vodi računa o vama

Da li vaš partner provjerava da li ste stigli kući? Da li vas zove par puta u toku dana da provjeri kako ste i šta radite? Sve su ovo znaci da je izuzetno brižan. Činjenica da se brine za vas, znači da je ozbiljan po pitanju veze s vama.

Zna kako da izađe na kraj s vašim promjenama raspoloženja

Činjenica da partner ume da izađe na kraj s vašim promjenama raspoloženja, znači da ste u zreloj vezi. Većina momaka postane veoma nervozna kada treba da se nosi s promjenljivim emocijama svojih djevojaka i nisu u stanju da ih shvate. Vaš partner može biti vaša srodna duša ukoliko ima strpljenja i ako zna kako da postupa s vama kada niste najveseliji.

Ne smeta mu da se žrtvuje zbog vas

Mogli biste da budete u vezi sa srodnom dušom ili životnim partnerom ukoliko je taj partner osoba koja bi se svjesno odrekla nečega zarad vaše sreće. Većina muškaraca neće to tako lako učiniti. Ako imate nekoga ko bi se bespogovorno žrtvovao za vas, veoma ste srećni.

Posesivan je i zaštitnički nastrojen

Biti posesivan i zaštitnički nastrojen prema partneru u odgovarajućoj mjeri može vezu učiniti specijalnom. Smatrajte se srećnom ukoliko ste našle takvog muškarca.

Podržava vas i ohrabruje

Da li vaš partner želi da postanete uspješna žena? Da li vas u svemu podržava? To može biti znak da on svoju sreću pronalazi u vašoj i želi da budete veoma uspješni u svemu.

Poštuje vas kao ženu

Bez obzira na to koliko vas partner voli, veoma je važno i da vas poštuje kao ženu. Ukoliko vas tretira kao slabiju osobu, samo zbog pola, možda nije vrijedan vašeg vremena. Ako vas muškarac prvo poštuje kao ženu a zatim kao djevojku, može biti vaša srodna duša.

Želi da se lijepo slažete s njegovom porodicom

Kada muškarac želi da upozna ženu sa svojom porodicom, to obično znači da ima ozbiljne namjere. Ako mu prija to što se lijepo slažete s njegovom porodicom, vjerovatno vas gleda kao osobu s kojom želi da bude u dugoj i ozbiljnoj vezi.

Izvor: superzena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *