Categories Ljubav

Srodne duše zahtijevaju konstantno ulaganje u međusobne odnose

Svi odnosi zahtijevaju energiju i vrijeme, predanost i odlučnost. Ponekad idealan odnos zahtjeva žrtvu i na drugim  poljima. Možda ćete provesti manje vremena u ispunjavanju svojih svakodnevnih aktivnosti da biste se što više posvetili partneru, planirali zajedničke aktivnosti i učili se na kompromis. Ljubav zahtijeva konstantnu njegu i ulaganje. Ne smijete zapostaviti svoju srodnu dušu!

Srodne duše se ne svađaju

Ništa ne može biti dalje od te konstatacije. Odnos  bez sukoba je odnos dva hladna i nezainteresovana bića. Jednostavno različite ste osobe, različite stresne okolnosti djeluju na vas, kako onda da ponekad ne dođe do sukoba? Ali kada dođe do sukoba to ne znači da je vaša ljubav osuđena na propast, to znači da ste normalna osoba. Sukob može biti zdrav, jer kada uvidite međusobne razlike, uložićete više truda u razumijevanje jedno drugog. A kada steknete međusobno razumijevanje sazrećete kao par!

Srodne duše su uvijek romantične

Moramo biti svjesni da naš život nije romantična komedija i da bi trebalo da od naše veze imamo realna očekivanja. Sam početak svake veze bude romantičan, pun hemije i strasti, ali i kada se ona vremenom smanji to ne znači da je ljubav nestala. Romantika nisu samo cvijeće i svijeće, već svaki zajednički proveden minut. Ako pak imate različito viđenje romantike nađite se na pola puta i uživajte u svojoj nježnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *