Categories Ljubav

Stvari koje vaš partner ne mora da zna o vama

Kada je riječ o ljubavnim vezama, postoje granice koje svaka žena mora imati, kao i stvari koje ne treba govoriti i dijeliti s muškarcima. Određene granice će pomoći da žene ojačaju vezu sa svojim partnerom, ali i da zadrže neke stvari za sebe.

secrettekst

Ne otkrivajte tajne vaših prijateljica

Tajne vezane za vaše prijateljice nikad nemojte otkrivati svom partneru. Vaše prijateljice imaju povjerenja u vas i vjeruju da ćete čuvati sve tajne. Njihovo povjerenje nemojte izigrati, jer bi se u suprotnom isto moglo dogoditi i vama. Osim toga, muškarci ne razumiju ženske razgovore, tako da ih je najbolje držati podalje od toga.

Ne otkrivajte vaše šifre

Žene mogu voljeti svoje muškarce i vjerovati im bezuvjetno, ali svoje šifre, ma šta da je u pitanju, ne trebaju dijeliti s njima.

Ne otkrivajte da vam se ne sviđa njegova porodica

Takve stvari je uvijek najbolje ostaviti samo za sebe. Uvijek ćete naći nekoga ko vam se ne sviđa, ali to partneru ne govorite. Time bi ga samo rastužili, a možda i upropastili vezu.

Ne otkrivajte detalje svoje prošlosti

Čak i ako spomenete bivšeg partnera svom novom partneru, nemojte otkrivati previše detalja. To ne znači da ga varate, nego da izbjegavate bespotrebne probleme.

Izvor: Klix.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *