Categories Stvarni život

5 znakova da ste zaljubljenu u dobrog, kvalitetnog tipa!

Kvalitetnog muškarca danas je teško pronaći, barem se tako čini kad se nađete okružene onima koji to nisu.

No ponekad je teško i prepoznati da ste pronašli nekog baš takvog ako ne znate da prepoznate znakove. Ovi znakovi pokazuju da je onaj u kojeg ste zaljubljeni baš takav!

#1 Osjećate se sigurno kad si s njim

Nekvalitetni muškarci obožavaju tresti tlo pod nogama ženama i uživaju u znanju da neka žena zbog njih drhti. Kvalitetni muškarci svakom svojom gestom ženi ulivaju sigurnost.

#2 Džentlmen je jer to želi, ne jer očekuje nešto zauzvrat

Još jedna stvar koja se često događa u glavi muškarca – logika da džentlmensko ponašanje mora imati nagradu. Kvalitetni muškarci su džentlmeni jer im je to prirodno.

#3 Sluša vas

Možda neće zapamtiti baš svaki detalj o vama, ali kvalitetan muškarac će se potruditi da zna većinu stvari koje su vam važne. Slušanjem pokazuje da vas poštuje.

#4 Tretira vas isto kad ste sami i pred prijateljima

Muškarci koji se pred djevojkom ponašaju na jedan, a pred prijateljima na sasvim drugi način ne zaslužuju da budu svrstani u kategoriju kvalitetnih muškaraca. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide da je zaljubljen.

#5 Otvoren je kad su u pitanju osjećaji

Kvalitetan muškarac se ne boji ranjivosti i otvoreno pokazuje sve šta osjeća. Nekvalitetni se često vole skrivati i glumiti da im je svejedno.

Izvor: index.hr/rouge Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *