Categories Stvarni život

9 znakova koji ukazuju da vaš dragi voli da švrlja!

Ponekad se desi da napravimo pogrešan izbor kada su u pitanju veze i muškarci. U početku nam se čine kao savršeni muškarci, a čim se malo opuste – pravo lice izlazi na vidjelo.

#1 Pozivi i poruke

Rijetko odgovaranje na poruke i javljanje na pozive je dovoljan znak da nešto nije u redu i da vaš partner nešto “mulja”. Osim toga, obratite pažnju na vrijeme u koje se viđate.

#2 Previše je “nerealno”

Ako vam intuicija govori da njegova prevelika ljubaznost i šarmantnost nisu toliko iskreni kao što se čini na prvi pogled, bolje odmah raskinite sa njim, jer ste vjerovatno u pravu.

#3 Profil na društvenim mrežama

Društvene mreže su danas najbolji “izvor” informacija. Ako želite da saznate nešto više o osobi sa kojom ste, a pritom sumnjate da voli da izlazi sa drugim djevojkama, preko njegovog profila ćete moći da saznate sve ili makar dio.

#4 Nikada nije imao ozbiljniju vezu

Ako nikada do sad nije imao ozbiljnu vezu, ili ne može da se skrasi ili je tip koji ima neki problem sa ženama.

#5 Samo dijeli komplimente

Iako nam prijaju komplimenti koje dobijamo od strane muškaraca i volimo da ih čujemo što češće, ipak postoji neka granica. Ako vas non-stop hvali, čak i kada nema razloga za to, možda koristi slatkorječivost da bi vas odvukao u krevet.

#6 Rijetko vas zove po imenu

Ako vam samo tepa, a rijetko kad spominje ime ili nadimak možda vam je zaboravio ime zbog većine žena sa kojima voli da provodi vrijeme, tako da – budite oprezne.

#7 Loša reputacija

Ako je muškarac ženskaroš – svi znaju za to, jer takve osobe vole da se hvale sa tim, a i često su viđeni sa različitim ženama. Slušajte šta vam prijatelji i drugarice kažu i ne padajte na njegov dobro uvježbani šarm!

#8 Često koristi riječ “mi”

Ako odmah na početku veze priča o putovanjima, zajedničkom životu i samo govori u množini (misleći na vas dvoje) i sami ćete pomisliti da malo pretjeruje. Ovo je još jedan trik koji koriste da bi vas što brže iskoristili i ostavili vas.

#9 Rijetko i malo govori o sebi

Ako ne želi da priča o sebi kada ga pitate ili stalno mijenja temu kada je riječ o njegovom životu, vjerovatno je da nešto krije i da voli da mijenja žene. Takvo ponašanje nemojte zanemariti i vodite računa o takvim muškarcima.

Ženski magazin 

Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *