Categories Stvarni život

Ako se pitate da li je vaš partner zaljubljen u vas, odgovor je bliže nego što mislite

#6 Izostavljka vas iz svojih planova za budućnost

Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

#7 U kontaktu je s bivšim djevojkama

To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovno razgovara s bivšom partnericom, pitanje je koliko je taj odnos uopšte “bivši”. Ako je ozbiljan u vezi s vama, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebalo da imaju toliko značenja.

#8 Izbjegava sve oblike naklonosti u javnosti

Neki muškarci ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili uzeti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

#9 Često otkazuje planove

Ovako pokazuje da uopšte nema obzira prema vama i vašem odnosu, kako piše portal Your Tango. Bez poštovanja i uvažavanja – nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

#10 Osjećate se naugodno kada ste zajedno

Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi sa vašom vezom, to nije dobro.

#11 Ne trudi se da vas upozna

Svako zaslužuje da bude u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebalo da želi da vas bolje  upozna, a ako vam se čini da nije zainteresovan za vas u tom smislu – vjerovatno uopšte nije zainteresovan, nego mu je s biti vama “praktično”.

Izvor: n1 Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *