Categories Stvarni život

I muškarci lažu…

I same smo svjedoci o čemu sve žene ne žele da pričaju, a veoma često i lažu. Ali moramo znati da ni muškarci nisu bez tih kompleksa. Evo o čemu sve oni lažu:

1. O godinama
I dok u tinejdžerskim danima lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje mijenjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte sa visinom potpetica.

3. O novcu
Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je spoljnja privlačnija od one prave unutrašnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osjećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. O njezi
Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose.

5. O broju kilograma
Težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižnje savjesti će izreći laž. Slično je i sa muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala kako će 60 posto muškaraca umanjiti, a 40 posto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

6. O seksualnoj aktivnosti
Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama krije i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno nadmeću.

7. O veličini polnog organa
Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtivijeka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Thinkstock/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *