Categories Stvarni život

Mr. Right ili folirant?

Provjerite je li vaš muškarac zaista onaj s kojim biste voljele provesti cijeli život ili je, u međuvremenu, izgubio zanimanje za vas i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.

Više nije pouzdan

Svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo s nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film sa zdjelom kokica u krilu. Međutim, ako se neprekidno događa to da vaš dečko kasni i ne ponaša se više prema vama kao prema princezi, onda možda nije vrijedan da bude u vašem društvu.

Nije vas predstavio svojim prijateljima

Ne morate odmah biti prihvaćeni u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko mjeseci da niste upoznali nijednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto događa. Što on to krije u vezi sa svojim prijateljima? Dajte mu vremena, ali ako vas zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze.

Uvijek ga vi morate zvati ili mu slati poruke

Naravno da su muški ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako ste vi jedini koji ulažete trud da veza opstane, sad nakon što vas je osvojio… Ne želite nametljivog muškaraca ili nekoga ko je ovisan o vama, ali vi sigurno ne možete biti jedina osoba koja želi biti u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmjerna ulica, kojoj je uvijek potrebna ravnoteža da bi preživjela.

Nije se otvorio nimalo

Provodite već neko vrijeme zajedno, a zapravo vrlo malo znate o njemu i njegovom privatnom životu. Neko dublje poznanstvo vezaće vas i održati vašu vezu uspješnom. Potrudite se doprijeti do vašeg partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznate drugu stranu njegovog života.

Izvor: superžena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *