Categories Stvarni život

Muškarci otkrili: Zbog ovakvih stvari smo nesigurni pred ženama!

Obratite pažnju, jer oni rijetko kada priznaju ovakve stvari… Mnogi muškarci tvrde da ih baš mi, “slabiji spol”, činimo nesigurnima! Pitamo se čime i kako? Što to velike i snažne muškarce čini nesigurnima? Max i Jacob, autori knjige “Kad muškarci razgovaraju o ženama, seksu i smislu života”, odgovaraju na to pitanje… 

#1 Kad je žena lijepa

Jednostavno postoje žene koje kad pogledaju muškarca, on se sav ušeprtlja i ostane bez riječi. Upravo zato, nije ni malo čudno da počne da zamuckuje ili da totalno zablokira, ako uopšte dođe do flertovanja.

#2 Kad je žena elokventna

Kad počneš da pričaš sa nekim muškarcem, demonstriraš mu sve svoje zavidne retoričke sposobnosti? Onda morate biti svjesni da ga to u početku može poprilično prestrašiti – smatraće sebe ugroženim. Ruku na srce – nije neka velika tajna da se (mnogi) muškarci plaše pametni(ji)h žena.

#3 Kad je žena jako direktna

Ako si jako direktna, on će se osjećati kao da ga pobjeđuješ u tenisu, a on tako nemoćno posmatra kako loptice lete pored njega.

#4 Kad je žena savršena

Ako neka žena ima potencijala za sve zamislivo (seks za jednu noć, ozbiljnu vezu, brak…), muškarac postaje nervozan.

#5 Kad žena otkrije njegovu tamnu stranu

Imaš talent za otkrivanje neprijatnih strana i tajni muškaraca? Nažalost, to je baš ono što muškarci žele doživjeti. Ako kopate po tome, razgovor može krenuti u pogrešnom smeru…

#6 Kad žena ne može da doživi orgazam, a ne kaže zašto

Naravno da muškarci tada posumnjaju u sebe. Premda će mnogi reći da orgazam nije uvek nužan niti je najvažniji cilj, podsvjesno će svi strahovati i misliti kako su krivci za to. Nema druge nego otvoreno razgovarati.

#7 Kad žena ima velike zahtjeve

Ako muškarac počne misliti da ne može da zadovolji zahtjeve žene, odmah zablokira. Pitanje “Jesam li dobar za nju?” je pravi ubica flerta i ljubavi uopšte.

Izvor: miss7

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *