Categories Stvarni život

Najčešći snovi o bivšima i šta oni zapravo znače…

Snovi su dvosjekli mač – ponekad zbog lijepog sna cijeli dan letite na oblacima, a ponekad… sanjate bivšeg. Snovi o bivšim dečkima najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju. Naravno, dolaze i sa naučno potkrijepljenim objašnjenjem stranice Dreamscloud!

#1 Seks s bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks s bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadiće vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze s bivšim. Kad sanjate seks s bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lijepo i novo, s leptirićima u želucu. Dobra vijest je da ovaj san zapravo ne znači da vam bivši nedostaje, nego osjećaj zaljubljenosti, a osjećaj zaljubljenosti se može pronaći i s nekim drugim.

#2 Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči jako tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju – to je znak da ste napokon krenuli dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga preboljele.

Foto: Pixabay

#3 Pomirenje s groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju s groznim bivšim i ostvarivanje sretne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije, te da je polako počela opraštati samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

#4 Trudnoća s bivšim

San o trudnoći s bivšim dečkom zapravo je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze s njim.

#5 Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate – zašto je došlo do raskida, ko je kriv i kako se sve možda moglo spriječiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultovati snom o provali u njegov stan.

Foto: Thinkstock Izvor: index.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *