Categories Stvarni život

Osam trikova uz koje ćete ga pretvoriti u muškarca iz snova

#5 Ukažite mu na njegovu lijenost

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati… Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ih napravi. Od aktivnosti predložite piknik u prirodi koji zaista ne zahtijeva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu griješi.

#6 Pomozite mu da se oslobodi u ženskom društvu

Naravno, nije mu mjesto na kafi s vama i vašim prijateljicama, međutim, ne želite ga gledati namrgođenog kako lista naslovne strane društvenih mreža dok vi pokušavate održati razgovor u društvu u kojem ste se oboje zatekli. Pokušajte usmjeriti priču na neku njemu poznatu temu kako bi se malo oslobodio i shvatio da nema ništa loše u povremenoj čašici razgovora s većinom ženskim društvom.

#7 Otvoreno mu recite da vam se ne sviđa njegova frizura

To što on vašu vrlo često i ne primijeti, ne znači da vi nemate pravo njemu reći da mu trenutna frizura ne pristaje. Na pristojan način mu sugerišite nešto šta mislite da bi mu puno bolje pristajalo. Ipak ste vi ta koja ga gleda čitav dan, zašto ne biste rekle svoje mišljenje?

#8 Umiješajte svoje ideje u njegov dosadan stil oblačenja

Niste mu majka da mu kupujete odjeću, ali vaš prijedlog ili komentar bi trebalo najviše da cijeni. Pokažite mu sliku neke cool košulje i prokomentarišite kako bi on odlično izgledao u njoj. Na taj ga način nećete nimalo uvrijediti, ali opet ćete mu dati ideju onoga što se vama sviđa.

Izvor: index.hr/rouge Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *