Categories Stvarni život

Pravi muškarac u ženi traži ove četiri osobine – da li ih posjedujete?

Iako neke žene misle da je dovoljno da budu lijepe, našminkane i maksimalno sređene i da na taj način osvoje muškarca, to često i nije baš tako. Ne bi trebalo da sve muškarce stvaljamo u isti koš. Ima i onih koji imaju druge prioritete i u nježnijem polu traže sasvim druge vrijednosti.

Da biste osvojile njegovo srce, saznajte šta je to što oni traže u damama koje “pikiraju” za čitav život…

1. Nezavisna žena

Svaka žena koja je samostalna najprije će privući muškarca. Nije važno da li je finasijski, stambeno ili emotivno potkovana, njima je najvažnije da pored sebe imaju partnericu koja ima i druge kvalitete i ciljeve osim toga da bude u vezi ili braku. Muškarci takođe izuzetno vole i poštuju snažan karakter žene koji je spreman da bude na više frontova. Oni ne vole da zbog njih zapostavljate prijatelje i porodicu

2. Fizička privlačnost

Fizička privlačnost između muškarca i žene nije najvažnija, ali je ne možemo reći da nije bitna. Ono što vas prvo privuče jeste njegov izgled, zar ne? Tako je i sa njegove strane. Međutim, ovdje se ne radi o prvom susretu i prvom izlasku, već o tome da jači pol veoma cijeni i poštuje kada djevojka ili žena pored njega drži do svog fizičkog izgleda. Postoje trenuci kada se žena zapusti jer računa da je on svakako voli takvu kakva je. nemojte se zavaravati, budite uvijek lijepe i na visini zadatka jer oni sve to primjećuju.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *