Categories Stvarni život

Uz naše savjete PREPOZNAJTE ZNAKOVE EMOCIONALNE PREVARE

Nema iznenađenja da je veoma bolno ako ste emocionalno prevareni. Možda je čak i bolnije nego da vas partner prevari fizički.

Dio ovoga, naravno, takođe proizilazi iz činjenice da niste 100% sigurni. Nema seks-poruka ili tuđih gaćica koje treba skrivati. Umjesto toga, morate otkriti male tragove koji nisu uobičajeni i morate doći do istine koja će vam pokazati da li ste uzalud bili paranoični i skeptični.

Bez obzira koliko su suptilni, ovi znakovi ukazuju na to da je partner emocionalno “skrenuo” iz vaše veze – i možda gaji emocije prema nekoj drugoj osobi.

#1 Sprečava vas da vidite poruke na telefonu

Ako je to nedavno počelo, onda se dogodilo nešto sumnjivo što pokušava da prikrije.

#2 Konstantno provjerava telefon

Ako je partner iznenada veoma zainteresovan za određenu aplikaciju kao što su Instagram ili Snapchat, gdje se ljudi mogu takođe dopisivati tada bi trebalo više pažnje posvetiti ovom ponašanju. Normalna upotreba aplikacija nije kontroverzna, samo je sumnjivo da je partner previše opsjednut konkretnom aplikacijom (na kojoj možda čak ni ne objavljuje ništa).

#3 Kada izađete on odgovara na poruke

Ne radi se o partneru koji nikada ne sme da pogleda u telefon kada je sa vama na sastanku. Elektronske poruke od šefa i grupni razgovori obično počinju da dolaze u pogrešno vreme. Hej, dešava se! Sve je u redu i ispravno, ako se izvinite ili razjasnite, ako je tih i vrlo misteriozan, imate pravo da postanete sumnjičavi.

#4 Ne dijeli sa vama toliko stvari kao ranije

Uopšte, jedan od najboljih dijelova veze jeste to da imate nekoga sa kim dijelite sve događaje koji se dešavaju u toku dana, čak i najbanalnije. Kada partner odjednom prestane da dijeli dnevne avanture sa vama i, najčešće, iz njegovih usta čujete samo “ništa posebno i dobro”, to može biti znak alarma.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *