Categories Ljubav

Tipovi muškaraca s kojima se ne treba upuštati u vezu

Bliži se Valentinovo i možda ga ne želite dočekati sami. No, često je mnogo bolje biti sam nego loše uparen. Otkrivamo vam pet tipova muškaraca s kojima veza neće uspjeti. Ako svog dragog prepoznate među njima, najbolje što možete učiniti je da okončate vašu vezu, jer postoje velike šanse da ona neće uspjeti.

Zaljubljen u bivšu

Lako ćete zaključiti da li je zaljubljen u bivšu. Ako izbjegava govoriti o njoj ili stalno priča o njoj, jasno je da je nije zaboravio. U vezi sa muškarce kojemu su misli uz neku drugu nikada nećete biti sretni.

Arogantan muškarac

Ne treba vam muškarac koji se ponaša kao da ne zaslužujete njegovu pažanju. Ako se ponaša kao da ste inferiorni, najbolje što možete učiniti je da ga ostavite. Možda će vas vrijeđati i pokušati uvjeriti da nikada nećete naći boljeg od njega, ali istina je da ćete teško naći goreg do njega.

Lažov

Možda ne laže uvijek i o svemu, ali mu iskrivljavanje istine i njeno prilagođavanje vlastitim interesima nisu strani. Vjerovatno ne želite pored sebe muškarca u čije riječi ćete stalno sumnjati. On će uvijek nešto muljati, pa je stoga najbolje da mu više ne dajete priliku za to.

Lijenčina

Velika je razlika između nezaposlenog i besposlenog muškarca. Nezaposlen će se truditi da nešto promijeni, da slobodno vrijeme ispuni nečim vrijednim, dok će besposlen uživati u slobodnom vremenu i nedostatku ambicije.

Muškarac koji nema vremena za vas

Njegov poslovni uspjeh je za svaku pohvalu, ali ako nikada nema vremena za vas, jasno je da mu niste visoko na listi prioriteta. Ne želite ni lijenčinu, ali vam ne treba ni muškarac kojemu će posao uvijek biti važniji od vas.

Izvor: Ljepota.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *