Categories Ljubav

Zadržite “leptiriće” u stomaku što duže

Na početku veze sve je savršeno. Svaki njegov dodir je predivan, a svaki susret izaziva čarobne “leptiriće” u stomaku. No, vremenom ti leptirići utihnu, a i zaljubljenost nestane. Donosimo vam tri jednostavna savjeta kako da zadržite leptiriće na duge staze.

Flertujte

Kao što ste to radili na početku, ili prije samog početka veze, svakodnevno iznova i iznova zavodite partnera. To možete uraditi jednim pogledom, sms-om, ili mu bilo kojim drugim signalom dati do znanja da ga želite. U svakom slučaju, vezu morate njegovati i održavati je zanimljivom, kao na samom početku.

Ljubite se

Mnogi parovi nakon nekog vremena jednostavno izgube naviku ljubljenja, kao da su se zasitili. Izbjegavajte dosadne, rutinske cmokiće i vratite se strastvenim pljupcima – vratiće se i leptirići.

Razdvojte se

Ne na duže staze, ali dovoljno dugo da se poželite jedno drugog. Izlazak sa prijateljima, godišnji odmor bez njega ili vikend rezervisan samo za vas idealan je način da se odmorite i pobjegnete od rutine, a da opet poželite što prije da joj se vratite.

Tekst: Life Content
Izvor: Index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *