Categories Ljubav

Ženski uleti koje muškarci ne podnose

Muškarci obožavaju žene koji se usude napraviti prvi korak, ali to ne znači da će biti zadovoljni sa bilo kakvim uletom. Kao i žene, i muškarci su izbirljivi kada su uleti u pitanju, pa je tako preporučljivo da ne radiš ove stvari:

Očajni ulet

Ako muškarac ne reaguje, prepoznajte signale i krenite dalje, nikako se nemojte zadržavati tamo u nadi da će se ipak predomisliti nakon nekoliko pića. Muškarci jako dobro prepoznaju očajnu ženu, a takav ulet nikada nije preporučljiv.

Vulgarnost

Seksi žena može biti privlačna čak i ako je sasvim pristojna, no mnoge djevojke odluče preskočiti pristojni dio i odmah se bacaju na vulgarne ulete. Iako u filmovima pale, u stvarnosti samo tjeraju muškarce dalje od sebe.

Nasilje

Možda zvuči čudno, ali većina muškaraca ne želi biti odvučena za ruku ili prisiljena na bilo šta. Kasnije, kada se bolje upoznate možda i da, ali za prvi kontakt, nasilje nikako nije dobra opcija.

Pijani ulet

Pijani muškarci rijetko su simpatični, a pijane žene još manje. Znamo da većini nas treba mali podsticaj da bismo se usudile prići muškarcu, ali postoji velika razlika između žene koja je malo popila i one koja jedva stoji na nogama koliko god se odvažnim i seksi ono činilo.

Izvor: index.hr

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *