Categories Ljubav

Znakovi da je vašoj vezi došao kraj

Postoje razni znakovi koji upozoravaju da je veza u krizi ili da ide u pogrešnom smjeru, a sve zavisi od toga da li želimo da ih vidimo ili ćemo radije da držimo glavu u pijesku. Magazin “Esens” piše o znakovima koji upozoravaju da ozbiljno razmislite da li treba da ostanete s partnerom u vezi.

raskid

1. Volite više njegov potencijal i ono što bi mogao da postane, umjesto onog što trenutno jeste, možda nikada nećete biti zadovoljni svojim partnerom.

2. Ponašate se drugačije u njegovom prisustvu nego u krugu porodice ili prijatelja. Pronađite nekog drugog. Ne možete da budete s nekim kome ne pokazujete pravo lice.

3. Bez obzira na to kakve probleme imate, ne smijete da ignorišete činjenice i da budete u zabludi. Ako je tako, veza nema budućnost.

4. Ako je oženjen ili se viđa s nekom djevojkom sa kojom je bio u nekoj vrsti veze, ne pripada vama i ne postoji zajednička budućnost.

5. Ne znate šta da učinite i osjećate se loše u vezi, sastavite listu s negativnim i pozitivnim stranama. Rješenje je jednostavno ako možete biti potpuno iskreni sami sa sobom.

6. Ako ste s njim samo zato što se bojite samoće i mislite da nećete pronaći nekog drugog, osuđeni ste na nesrećnu ljubav.

Izvor: tportal.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *