Categories Ljubav

Znate li da ga možete osvojiti jednom porukom?

Pokušavate li osvojiti muškarca ili začiniti stvari u vezi ili braku, rješenje je jednostavno i prilično neočekivano – PORUKA!

Foto: Guliver/Thinkstock

Jednom porukom možete postići da mu se cijeli dan motate po glavi i da jedva čeka da vas vidi, a osmijeh mu čijeli dan neće silaziti s lica. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali vjerujte nam da je tačno. Ovaj je trik bio uspješan puno puta pa nemate razloga da sumnjate u njegov uspjeh.

C&A pravilo 

C i A su skrćenice za radoznalost i pažnju (curiosity and attention). Ove dvije stvari neophodne su kada krenete u “osvajanje” muškarca.

Ne pravite grešku uobičajenu za većinu žena, ne budite agresivne i nestrpljive. Glavno pravilo ovog trika je biti strpljiv, smiren i zavodljiv. Poruka bi trebalo da mu skrene pažnju sa svega šta radi i natjera ga da neprestano misli na vas.

Započnite poruku ovako: “Ne mogu prestati misliti o tebi” ili “Stalno si mi u mislima”. To će ga sigurno zaintrigirati, a nastavak komunikacije trebao bi ubrzo uslijediti.

Pretpostavljamo da bi odgovor mogao glasiti ovako: “O čemu tačno razmišljaš?” ili nešto slično.

U nastavku konverzacije slobodno nahranite njegov ego. Muškarci vole da su poželjni pa budite zavodljive i razbudite mu maštu!

IZVOR: COSMOPOLITAN.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *