Categories Seks savjeti

10 zlatnih pravila za najvrelije dopisivanje do sad

Bilo da želite da eksperimentšete sa seksi porukama ili želite da unaprijedite igru, donosimo savjete i trikove koji vam mogu pomoći da to uspješno ostvarite…

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Počnite polako                                                                    

Ovo je idealan način da započnete igru: 1) Ne mogu da prestanem da mislim na tebe. 2) Želim osjetiti tvoje usne na mojima.

2. Zadirkujte ga

Ako želite da se on nečemu raduje unaprijed, potrudite se da stvorite malo misterije. On će maštati  kako bi ispunio sve praznine koje ste vi ostavile.

3. Napalite ga potpuno

Opišite mu situaciju koju želite da realizujete kada se vidite. Recite šta sve želite da vam napravi.

4. Stimulišete njegovo pamćenje

Recite mu koliko vam je bilo lijepo posljednji put. Možda je u pitanju to kako vas je držao za kosu ili način na koji vas je oralno zadovoljio… Započnite rečenicu: “Sjećaš li se kada si…”

5. Ostavite ga malo u neizvjesnosti

Možete napisati: “Šta bi uradio kada bih te na vratima dočekala samo u ogrtaču ispod kojeg nemam ništa?”

6. Dajte mu feedback

Sviđa vam se ono što vam partner govori? Recite mu to. On želi da zna da učestvujete u tome i da želite da budete u toj igri. Pozitivna reakcija može samo da ga ohrabri i samim tim poača njegove želje.

7. Seksi fotke koje ne otkrivaju sve

Dovoljno je mu date naznaku šta se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne podcjenjujte sugestivne fotke koje vrijede više nego hiljdadu riječi. Fotka donjeg rublja koje planirate da obučete samo za njega sasvim je dovoljna.

8. Ne šaljite fotke koje uključuju vaše lice

Zapamtite, možete slati seksi fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike niko nikada neće vidjeti, osigurajte se na vrijeme.

9. Nemojte slati tu vrstu poruka prerano

Ako ste tek upoznale nekoga, ne želite prerano da počnete s tim jer će se u vašem odnosu sve svesti samo na seks. Zato usporite kada je riječ o novoj vezi. Možete flertovati i tako začiniti odnos, ali ne pretjerujte.

10. Pripazite na situaciju u kojoj se on nalazi

Ako znate da je na poslovnom sastanku ili na porodičnom ručku, ipak se malo strpite dok to ne završi. Mogle biste da ga dovedete u neprijatnu situaciju. Niko ne želi da, na primjer, njegova mama vidi vašu seksi fotku ili pročita poruku, zar ne?

IZVOR: COSMOPOLITAN.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *