Categories Seks savjeti

10 znakova koji odaju da ne uživate u seksu s partnerom!

Seks je jako bitan dio svake ljubavne veze i svako ko kaže drugačije – laže! Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život.

A kad je seks loš ili rijedak, onda to može ukazivati i na mnogo veće probleme u vezi. Ali ne brinite se, ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako riješiti razgovorom.

Najbitnije je pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na to da ne uživate u seksu s partnerom onoliko koliko bi trebalo.

#1 Uvijek pronalazite neke izgovore

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvijek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbjegli.

#2 Maštate o drugima

Nije grijeh ponekad maštati o nekom drugom za vrijeme seksa, ali ako to morate to raditi uvijek, onda tu nešto ne štima.

#3 Prevarili ste ga

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da vam nešto u toj vezi ne odgovara. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim dečkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

#4 Seks doživljavate kao obavezu

Niko ne voli obaveze, a ako se osjećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

#5 Seks vas ne raduje

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mjesta za ravnodušnost.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *