Categories Seks savjeti

11 seks-laži koje je svaka žena izgovorila barem jednom

U naletu emocija i strasti izgovaramo i ono što ne mislimo – nemojte se ni truditi da ovo opovrgnete… Znate i same koliko puta vam se ovo desilo. Evo o čemu pričamo…

Foto: Guliver/Getty Images

1. Stvarno nisam ovo očekivala Nosite seksi donje rublje i išle ste na depilaciju cijelog tijela. Budimo realni, potpuno ste spremne za seks, naravno u slučaju da se ukaže situacija za to. Ali naravno, vi ste uvijek tako besprijekorne i takvo donje rublje stalno nosite.

2. Niko do sada nikada nije napravio taj spektakularni potez jezikom Osim gotovo svakog frajera s kojim ste bile. No, to je zato što funkcioniše, tako da je potpuno razumljivo što želite da održite pozitivnu atmosferu.

3. Nikada nisam vidjela veći Ono što ne zna, ne može ga povrijediti, zar ne?

4. Obožavam tvoj “dirty talk” Naravno, jer mrmljanje o tome kako “njegov prijatelj jedva čeka da bude u vama” uopšte nije totalna glupost. U svakom slučaju, cijeni se trud i kada nije kreativan.

5. O da, baš tu Ali zapravo samo malo desno i mrvicu niže? Ovo je situacija kada istina ni malo ne zvuči seksi. A i neće vam donijeti orgazam, tako da…

6. Naravno da mislim samo na tebe Nije vaša krivnja što zamišljate Toma Hardyja kada zatvorite oči. Vaše fantazije su tajne na koje imate pravo.

7. Ti si najbolji kojeg sam imala Iskreno, treba li stvarno da budete iskrene i kažete kako su simultani orgazmi s bivšim bili normalna pojava, poslije koje sat vremena niste bile u stanju da ustanete iz kreveta ? Ne.

8. Izgledaš tako seksi kada doživljavaš orgazam Izrazi lica mogu biti veoma seksi, ali se mogu i pretvoriti u ekspresije lica koje nećete moći zaboraviti.

9. To je normalno, svima se događa Je l’ ovo ono što bi zapravo trebalo da kažete kada se jedra ne podignu? Da. Samo to recite i svi će biti sretni i zadovoljni.

10. Volim te Ups! Brzo, popravite to s “… tvoj penis! Volim tvoj penis!” Ili se nadajte da je bio previše zaokupljen vašim tijelom da bi čuo što govorite.

11. Svršila sam Zapravo niste, ali mu ne želite da mu povrijedite ego. Želite da se to već završi, kasnite na posao, spava vam se… Samo se potrudite da ovo ne ponavljate često.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *