Categories Seks savjeti

3 najosjetljivije erogene zone kod muškaraca

OK, znamo da ćete svi prvo pomisliti da je penis mjesto gdje želi da ga dirate stalno. Logično! Ali ako želite da mu pružite nešto bombastično, onda se poigrajte s ova tri mjesta na njegovom tijelu koja važe za glavne erogene zone. Garantujemo da će nakon prvog dodira eksplodirati od užitka i nikada neće izbaiti iz glave tu vašu akciju. 

Postoje tri mesta na njegovom tijelu čija će stilumacija pričiniti pravo zadovoljstvo. Zato, čitajte pažljivo i nikako nejmote zaobići ova mjesta.

#1 Testisi 

Često su zapostavljeni tokom predigre. Ali, ove seksi “loptice” vrlo su osjetljive i blagim dodirivanjem jako ćete ga uzbuditi ako budete nježne i oprezne. Ne zaboravite i maštovite.

#2 Perineum

Da li ste čuli da i muškarci imaju G tačku? Ona se ne nalazi duboko, kao ženska, već je locirana između testisa i anusa i nežnom masažom izazvaćete erupciju strasti. Masaža najbolje djeluje kada on leži na leđima. Savjet: Dok jednom rukom masirate perineum, drugom možete stimulisati penis ili testise.

#3 Frenulum

Deo koji spaja donji dio glavića s kožicom. Frenulum je bogat brojnim nervnim završecima i vrlo je osjetljiv. Donja strana penisa obično je osjetljivija na dodir pa kombinujte laganu i masažu brzim pokretima zbog kojih će uživati u svakoj sekundi.

Izvor: cosmopolitan.rs Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *