Categories Seks savjeti

3 sastojka savršene seks atmosfere…

Vaša soba treba da postane vaše intimno utočište koje treba na vas da djeluje opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve opcije…

#1 Prostor u kojem ništa ne odvlači pažnju

Mnogi naprave grešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Sve takve infantilne stvari izbacite iz svoje sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks oaza, a ne da podsjeća na dječju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu, već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon seksa, za dugo maženje.

#2 Izaberite najseksi rasvjetu koja postoji

Tama je neugodna, a sretno rješenje nisu ni jarka svjetla, u kojoj god boji dolazila pa razmislite o malim noćnim lampicama ili svijećama kako bi vaše zajedniče trenutke učinili romantičnijima. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom kako biste mogli dozirati količinu svjetla u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

#3 Mirisne poslastice kao najfiniji afrodizijak

Ako ne živite sa svojim frajerom, nego samo povremeno izmjenjujete nježnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk – tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s njim. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovno mijenjajte posteljinu, košaru s vešom držite van sobe te izbjegavajte odlaganje odjeće i cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

Izvor: cosmopolitan.hr Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *