Categories Seks savjeti

5 nevaljalih stvari koje žena priželjkuje od svog frajera

Kada je seks u pitanju ako se pitate većinu seksualno aktivnih parova – trikova, poza i tehnika nikada nije previše. Svako znanje koje će doprinijeti ispunjenju seksualnih fantazija i te kako je dobrodošlo

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Da je podigne

Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac “zgrabi” i podigne te prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može da uzbuđujuća.

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi pokazati “grubost”. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu “grubost” koja će je dovesti do tačke vrenja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje svilenim šalovima seksi je scenario u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine

Strastveno “trganje” odjeće je svakako poželjno no polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom dijelu njenog tijela, za većinu žena, može biti i te kako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno napraviti neki prekršaj, no nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvediv scenario. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahtjeva ekstra oprez.

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK,HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *