Categories Seks savjeti

5 pitanja o seksu koja muškarac nikad neće postaviti naglas?

Postoji siguran način da vaš seks bude mnogo bolji. Ako se pitate na koji način, vjerujte da je vrlo jednostavno. Morate stvoriti naviku da razgovarate sa vašim partnerom o onome što se dešava između vas u krevetu. Nemojte biti stidljivi kada treba da kažete šta volite, a posebno ne kada želite da otkrijete šta vam se ne sviđa.

I da započne takav razgovor zadužena je žena, jer muškarci mnogo teže govore o onome što osjećaju i teško izražavaju svoje emocije. Muškarci su od djetinjstva naučeni da tolerišu, da ne otkrivaju javno svoje emocije i da ako im se nešto ne sviđa ćute kako ne bi uvrijedili svoju partnerku. Zbog toga se vjerovatno ne usuđuju da razgovaraju, čak iako nešto nedostaje u intimnom odnosu.

Muškarci koji ne razgovaraju o intimi i te kako razmišljaju o sljedećim stvarima.

#1 Zašto ste tihi?

Ovo je pitanje koje vas partner mentalno pita svaki put kada se suoči sa seksom u smrtnoj tišini. Na kraju krajeva, on nema telepatiju i ne razumije kako se vi osjećate i da li vam sve što radi odgovara. Stoga, ako vam nešto ne odgovara, morate reći. Takođe, ukoliko volite ono što radi pokažite mu glasnim uzdasima.

#2 Uradimo to ispred ogledala.

Skoro svaki muškarac želi da ovaj prijedlog kaže svojoj partnerki, ali oni ne znaju kako ćete tretirati takav prijedlog. Ali, svi znaju da će muškarci ispred ogledala doživjeti duplo zadovoljstvo. Pokušajte da mu predložite ovo. Vjerujte, nećete zažaliti.

#3 Da li je dovoljno dugo trajalo?

Fiziologija kod muškaraca i žena je uređena na različite načine. Po pravilu, žena počinje da se zagrijava kada muškarac dostigne finale. Da biste to spriječili, učinite predigru dužom, a takođe preuzmite inicijativu u svoje ruke i recite vašem partneru kako pravilno da postupi, tako da u isto vrijeme dođete do vrhunca.

#4 Naš seks je postao dosadan.

Niko vam to neće reći lično, ali ćete sami shvatiti da vaša veza postaje rutina. Da biste to spriječili, ne bojte se eksperimenta i pokušajte nešto novo u krevetu. Dugo je sanjao da vam ponudi nešto novo, ali on ne zna kako ćete prihvatiti. Napravite prvi korak.

#5 Ja sam i dalje ovde muškarac.

Mnogi muškarci vole aktivne žene u krevetu i najvjerovatnije neće biti protiv činjenice da sami preduzimate inicijativu. Ali nemojte skidati odjeću sa sebe, pokušavajući da odigrate njegovu ulogu u krevetu. Čak i ako oboje obožavate pozu “jahača”, pružite mu mogućnost da bude aktivan.

Izvor: Ženski magazin Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *