Categories Seks savjeti

5 super ideja za bijeg iz seks rutine

Dosta vam je spavaće sobe i kreveta? Isprobajte ova mjesta! Samo psss, pazite da ne budete uhvaćeni!

#1 Seks na otvorenom

Vođenje ljubavi pod vedrim nebom, posebno ako ga nikada niste isprobali, biće ludo i nezaboravno iskustvo. Samo pazite da vas neko ne uhvati. Ako ste na moru, skrivena uvala ili plaža idealno je mjesto – a i seks u moru vrlo je uzbudljiv. Nekakva skrivena hladovina ili šumica takođe je odlična ideja!

#2 Kulinarske sekskapade

Možda vam se ovaj prijedlog čini bezveznim, ali kuhinja nije samo sto, pod ili kuhinjski elementi. Upotrijebite maštu i u predigru uključite, na primjer, hranu, piće i ostale delicije iz frižidera. Sjetite se samo filma “9 i po sedmica”…

#3 Seks u liftu

Idealno je mjesto za seks na brzaka, posebno u ljetno vrijeme kada je većina komšija na moru i manja je vjerovatnoća da neko pozove majstora kada zaustavite lift. Naravno, za svaki slučaj izaberite vrijeme kada je vjerovatnoća za takvo šta najmanja – u kasnonoćne sate.

#4 Vatrena vožnja

Seks u automobilu mnogi su isprobali, ali su ga potom zaboravili. Odvezite se na neko skrovito mjesto, šumarak, livadu ili zabačeno parkiralište i inicirajte seks. Partner će se oduševiti i vrlo brzo ubaciti u petu brzinu…

#5 Terasa za dvoje

Seks na balkonu jako je uzbudljiv, ali nije lako izvediv (zato i jeste toliko uzbudljiv). Ako imate svoj balkon na kući, a nema komšija u blizini, to vam neće biti problem. Međutim, ako se nalazite u hotelu ili apartmanu na moru, to je već pravi izazov – koji će dodatno raslamsati strast. Jedino na što trebate paziti jest da ne budete previše glasni i da neko ne špijunira!

Izvor: cosmopolitan.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *