Categories Seks savjeti

Astrologija otkriva: Šta uzbuđuje njegov horoskopski znak?

Zodijak vam pomaže da saznate šta njega seksualno uzbuđuje i čemu ne može da odoli.

Ovan

Uživa u tome da bude nečiji trofej. Voli da se prvo pokaže, a nakon toga tek da vodi ljubav. Takođe, očekivaće od vas da mu “odate priznanje” i divite mu se kad ste u nekom društvu. Ono što ne podnosi je kada flertujete s drugim muškarcima.

Bik

Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše će uživati u finoj večeri nakon koje ćete ga ljubiti od glave do pete. Pobrinite se za to da ambijent bude ukrašen luksuznim detaljima, da je atmosfera mirna i – možete očekivati nagradu za trud. Bikovi ne vole da spavaju u krevetu koji nije njihov.

Blizanci

Svi vi koji se zaljubljujete u pripadnike ovog znaka nemojte da se nervirate kad shvatite da, iako se oblače provokativno, mnogi Blizanci nisu pretjerano zainteresovani za seks. Obožavaju flert i vrckavu konverzaciju koja prethodi samom seksualnom odnosu. Kada odvučete Blizanca u krevet, naći ćete se pred sljedećim izazovom – kako da ga natjerate da ostane vjeran. Jedan od načina jeste da ga uvijek držite u nekoj neizvesnosti jer su Blizanci po prirodi radoznali.

Rak

Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na to da ćete morati da odigrate na kartu njegovog ega. Oni su možda najzahtjevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti i mnogo više emocionalnog uvjeravanja nego što je to uobičajeno. Stalno ćete morati da mu pokazujete i dokazujete ljubav. To znači da ćete, prije svega, morati da održavate obećanja. Rak vam mora vjerovati, inače ništa od erotske slobode.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *