Categories Seks savjeti

Četiri seks greške koje treba da zaobiđete

Nemojte biti opterećeni u krevetu, samo se opustite…

sex greške

1. Previše razmišljanja

Da li on uživao? Izgledam li debelo u ovoj pozi? Ako razmišljate o tome kako se ponašate, a ne o tome kako se osjećate, vi postajete glumica, a ne ljubavna partnerka. Uživajte u trenutku. Skoncentrišite se na njegove dodire, njegovo lice i vaš užitak.

2. Čekanje da muškarac napravi prvi korak

Nemojte da vas bude sramota da svom partneru kažete da ste raspoloženi za neke vruće akcije. Ne morate to reći direktno, pokušajte ga zavoditi s romantičnom večerom, nakon koje ćete uzbuđeni završiti u spavaćoj sobi. Ako on ne reaguje na način kako vi to želite, ne shvatajte to previše lično. Većina žena se boji odbijanja i povrijeđene su kad njihov partner ne uhvati mamac, jer se osjećaju neželjeno. S druge strane i muškarcima je teško da uvijek budu raspoloženi za seks uz sav stres i umor cijelog dana.

3. Nemojte imati velika očekivanja

Ako ne možete doživjeti orgazam putem penetracije, to ne znači da ste loši u krevetu, a niti da je vaš partner loš. Mnogo žena treba stimulaciju klitorisa, kako bi doživjele orgazam. Produžite predigru i time povećajte šanse za orgazam.

4. Ignorisanje činjenice da su muškarci vizuelna bića

Odlično je ako ste dovoljno komotni da sa svojim partnerom ljenčarite u svojim velikim starim majicama i pantalonama. Naravno, on će smatrati da ste slatki bez obzira na sve, ali ako vas vidi u seksi donjem rublju, neće moći skinuti pogled s vas. Isto tako ako želite da navali na vas, šepurite se okolo u laganoj potkošulji i boksericama.

Izvor: cosmopolitan.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *