Categories Seks savjeti

Fantastični trikovi koji će unaprijediti i vaš seks i vezu

Vjerovali ili ne, ali neki klasični trikovi mogu unaprijediti kvalitet vašeg odnosa, a ako ste i dalje sumnjičavi bacite pogled na naš spisak i isprobajte što prije!

Foto: Guliver/Thinkstock

#1 Masturbirajte Samozadovoljavanje vam pomaže da shvatite kakve dodire volite, a koji vam baš i nisu prijatni. Poznavanje svog tijela, kao i onog što njemu odgovara, odlična je početna pozicija  za doživljavanje intenzivnog orgazma.

#2 Maštajte, bez osjećaja krivice Smanjite stres koristeći se mentalnim trikovima. Fantazije o seksu tokom slobodnih trenutaka veoma su korisne za vaše zdravlje. Na ovaj način možete, takođe  shvatiti šta ste oduvijek željele da probate sa svojim partnerom.

#3 Insistirajte na predigri Predigra nije ništa više nego priprema za ljubavni čin, međutim ako je ne odradite kako treba, ispaštaće kvalitet seksa, kao i vaše uživanje u njemu. Gledajte na svoje tijelo kao na veliku erogenu zonu kojoj je potrebno što više nježnosti.

#4 Budite sebične, kako u krevetu, tako i u životu Brojne djevojke se uglavnom baziraju na zadovoljavanje partnera, a pritom zaboravljaju da same uživaju. Dopustite partneru da vam pruži kratku masažu i zapamtite da ne morate da mu uzvratite uslugu. Prihvatanje pomoći, podrške i zadovoljstva osnovno je za doživljavanje orgazma.

#5 Upoznajte svoj klitoris Istraživanja pokazuju da žene homoseksualnog opredeljenja češće uživaju u orgazmu što je jasan znak da vas partner ne mora zadovoljiti koristeći jedino svoju “alatku”. Posvetite više pažnje upoznavanju svog klitorisa čijom stimulacijom  stižete do vrhunca…

#6 Mijenjajte poze Istražite što vam najviše odgovara! Promijenite poze koje su vam već prešle u naviku i usudite se da isprobate neke nove. Popularna G-tačka i klitoris stimulišu se na potpuno drugačiji način, a na vama je da saznate kako…

IZVOR: COSMOPOLITAN.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *